Vores priser

Faste lave priser

 

Vi har faste lave priser på testamente, fremtidsfuldmagter og ægtepagter. Du kan købe pakkeløsninger og enkelte produkter her på siden. Når du har købt den løsning, der passer til din situation, får du en opringning fra os inden 24 timer i hverdagene. Derefter udarbejder vi dokumenterne for dig og sender dem afsted.

Enkelt produkter

Pakkeløsninger

I alle vores pakkeløsninger med testamenter, får du et gratis børnetestamente med
i prisen, hvis du har børn under 18 år.

Varierende priser

Når I vælger, at testamentet skal underskrives ved en notar, så koster det yderligere 300 kr. Dette beløb betales direkte til notaren.

Ligeledes er der ved ægtepagt en tinglysningsafgift til staten på 1.660 kr.

Hvis du ønsker et møde med en af advokaterne fra Din Arveret koster det 1.000. kr. oveni prisen.

Prisgaranti

Vi bestræber os på at være de billigste og mest effektive. Derfor tilbyder vi en prisgaranti.

Dette betyder, at hvis du finder samme produkt billigere, hos en anden udbyder, indenfor 14 dage efter købet, så matcher vi prisen.

Du kan altså derfor, få diferencen refunderet.

Vi har et ansvar

Vi sørger for, at du er i gode hænder. Du skal føle dig tryg, når du handler eller får vejledning hos os.

Vi laver ingen fejl, og skulle det ske, så er du dækket af en god forsikring.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder uskiftet bo?

Uskiftet bo betyder, at den ægtefælle, der lever længst tid har råderetten over den afdødes formue. Når den længstlevende ægtefælle en dag går bort, bliver hele formuen fordelt imellem de rette arvinger.

Uskiftet bo betyder ikke, at børnene bliver gjort arveløse, men derimod, at arven først tilfalder dem, den dag begge forældre er døde.

Uskiftet bo er kun aktuelt, hvis man er et ægtepar, da man så går ind under formuefællesskab. Det bliver først aktuelt, hvis man har børn - enten fælles eller hver for sig.

Hvad betyder arve- og boafgift?

Indtil 1995 hed det arveafgiften, men blev derefter døbt til boafgiften. Når du efterlader en arv, kan den derfor blive pålagt to forskellige former for afgifter. Den ene er boafgift, og den anden er tillægsboafgift.

Hvad betyder særeje til mine børn?

Særeje til dine børn betyder, at du kan testamentere en del af formuen til børnene, og hvis de en dag bliver skilt, så følger arven med dem - og ikke deres tidligere ægtefælle.

Hvad betyder særbørn?

Særbørn betyder, at en af jer har børn fra et tidligere forhold. Barnet eller børnene fra det tidligere forhold er derfor særbørn. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når I laver testamentet, da der så skal tages højde for en ligelig fordeling af arven mellem jeres fælles børn og børn fra tidligere forhold alt efter, hvem af jer, der først går bort.

Hvor meget betales der i boafgift?

0 % - efterladte ægtefæller og organisationer, der støtter almennyttige formål

15 % - børn, papbørn og deres børn. Hvis du har adoptivbørn eller bortadopterede børn, hører de også ind under boafgiften på 15 %. Svigerbørn, samlever (mere end 2 år), forældre og fraskilt eller frasepereret ægtefæller. Plejebørn, der har haft bopæl hos den afdøde i en sammenhængende periode på 5 år. Opholdet skal derudover være startet inden, at plejebarnet er 15 år. Hvis dette er opfyldt, hører plejebørn også ind under 15 %-afgiften.

36,25 % - søskende, bedsteforældre, papforældre, nevøer og niecer skal betale en yderligere tillægsboafgift på 36,25 %. Dette gælder også for din samlevers børn med mindre, at de har haft bopæl med dig i en sammehængende periode på mindst 5 år, og de er flyttet ind, inden de fyldte 15 år.

Hvis du vælger, at andre relationer end overnævnte skal arve efter dig, så vil de også blive pålagt den ekstra tillægsboafgift på 36,25 %.

Du kan læse mere om til, hvordan dine arvinger undgår den ekstra høje tillægsboafgift her.

Hvad betyder 30 % løsningen

30 % løsningen er henvendt specifikt til de mennesker, der er enlige eller lever i forhold uden børn. Hvis de ønsker at begunstige andre arvinger end tvangsarvingerne, vil der blive lagt en ekstra tilllægsboafgift på arven. Men dette kan reduceres på forskellige måder. Læs mere om 30 % reglen og dens muligheder her.

Kontakt os her

9 + 12 =

Din Arveret
Tlf. 70 60 50 93
Hovedvagtsgade 8, 5.
1103 København K
CVR nr.: DK40313729