Fremtidsfuldmagten

Opret fuldmagt

En fremtidsfuldmagt oprettes, så du ved, hvem der tager beslutningerne for dig, hvis du bliver alvorligt syg. Fuldmagten træder først i kraft, når du ikke længere kan varetage dine egne interesser.

Hvem skal træffe beslutninger for dig, når du bliver syg?

Hvis du en dag bliver ramt af demens, kommer ud for en alvorlig ulykke og bliver lagt i koma, eller rammes af anden alvorlig sygdom, så du selv vælger, hvem skal varetage dine interesser, hvis uheldet rammer dig. 

Står du uden en fremtidsfuldmagt, men du ikke længere er i stand til at tage beslutninger, så er det staten, der går ind og varetager dine økonomiske interesser – herunder betaling af dine regninger, salg af dit hus med videre.

Detaljer om fremtidsfuldmagten

Lad dine nærmeste hjælpe dig

Hvordan sikrer den dig?

Fremtidsfuldmagten sikrer dig, så den person, du har valgt, tager beslutningerne omkring dine økonomiske forhold og dine personlige forhold.

Personen, der står i fuldmagten, vil også kunne sælge din ejendom, ordne skattetekniske forhold og varetage kontakten til den offentlige myndighed således, at der ikke er en stor gæld forbundet med din sygdom til de pårørende.

Når du har fået udarbejdet din fremtidsfuldmagt, kan du uploade den ved Det Digitale Tinglysningssystem. Det kan gøres med NemId.

Kan fremtidsfuldmagten misbruges?

For at sikre, at fremtidsfuldmagter ikke bliver misbrugt, den dag du ikke længere kan tage beslutninger, så skal fuldmagten underskrives foran en notar med to vidner.

Dette sikrer, at du ikke er tvunget til at skrive under på fuldmagten eller, at andre kan forfalske den.
Hvis du har spørgsmål til fremtidsfuldmagten, så er du altid velkommen til at kontakte os her.

Skriv til os her

Få gratis rådgivning fra vores jurister med speciale i fremtidsfuldmagter

9 + 13 =

Kontakt os her

3 + 15 =

Din Arveret
Tlf. 70 60 50 93
Hovedvagtsgade 8, 5.
1103 København K
CVR nr.: DK40313729